Workshop i musikproduktion

för medlemmar i Lilith Eve Official, Sweden

Observera att detta webinarie är endast för medlemmar i musikföreningen  Lilith Eve, om du inte har gjort det än så verifiera ditt medlemskap här.

INSTRUKTIONER:

  1. Du måste vara inloggad på denna hemsidan, annars kommer du inte vidare från denna sida. Logga in här: https://member.eqlovesmusic.com/wp-login.php
  2. Gå till webinariet här och registrera dig på webinariet: https://member.eqlovesmusic.com/webinars/webinarie-i-musikproduktion-for-medlemmar-i-lilith-eve-official-sweden/
  3. Klicka på sign up knappen för att anmäla dig till webinariet och logga sedan in när det är dags för webinariet. Du måste alltså vara inloggad på denna hemsida samtidigt.

INFO om detta Webinarie:

Välkomna till webinariet i grundläggande musikproduktion.

Melisha och Sara kommer att hålla i detta webinaret i musikproduktion. Melisha är musikproducent och studioägare i Brewhouse Göteborg och Sara Lundberg är också musikproducent. Båda är medlemmar i EQLovesMusic.

Webinariet kommer att innehålla en väldigt basic genomgång i musikproduktion med hjälp av olika verktyg. Vi kommer också att gå igenom grundläggande begrepp och viktiga principer för att snabbt kunna sätta igång processen med att få ut din musikaliska kreativitet på bästa vis.