Beskrivning:Första producer camp för att börja med anthems. Se till att kolla in tutorials för online producing i appen, eftersom det är ett bra verktyg att jobba med tillsammans.
Alla tutorials finns under “Tutorials”.
Part 1 tutorial till online producent: https://youtu.be/acclL1sxR-M
Part 2 + 3 finns alltså i appen 🙂 (Observera att lösenordet till soundation.com är ändrat från denna video)

Online producent: https://soundation.com/ användarnamn: info@eqlovesmusic.com, lösen: EQmember (Obs! Funkar ej i mobil, endast i webbläsare på dator)

OM EQ?Festival Anthems:
Inför varje års festival är det meningen att vi ska producera olika tappningar av en redan skriven låt för att releasa i samband med festivalen. Detta gör vi i producer-camps.
Här är lite om hur vi jobbade förra året: https://youtu.be/a1WsJPppk4Q
Se till att lyssna igenom anthems innan detta producer camp. Låtarna finns på youtube och spotify.
Viktigt att nämna är att det inte är säkert att alla produktioner kommer med på releasen, alla måste vara nöjda och klara med dem. Sedan ska ju producer campet också vara lustfyllt och lärorikt, vilket innebär att en kan jobba fram produktioner och lära sig mycket i processen ändå. Det är alltså inte ett måste att göra färdigt en produktion. No stress!

For you who missed the last online networking event, heres what happened: https://member.eqlovesmusic.com/webinars/online-natverkstraff-25-februari/

Leave a Reply