Vad har träskpaddor, Isberg och musikskapande gemensamt?

Vem har fått håret klippt av Björk? Och hur ska musikproducenterna lyckas med att skapa en produktion som liknar en Björk-produktion? Allt detta och mer hoppas vi få reda på i denna podd, EQLovesBJÖRK!

I avsnitt #1 dyker vi alltså in i Björks musikaliska värld, som våra poddare/musikproducenter försöker beskriva genom konversation och musik.

EQLovesMusic podd är podden där fyra musikproducenter sitter i en studio i Brewhouse Göteborg och pratar musikproduktion. Varje avsnitt har vi ett nytt tema som är framgångsrik producent som vi går in på djupet på. I  podden gör vi en kort inspelning och produktion som är inspirerad av denna producent, så musiken ni hör är skapad av oss. All musik kommer vi sedan släppa på Spotify ! Följ med och se hur detta kommer gå!

Lättsamt och lärorikt och förhoppningsvis underhållande för alla musikintresserade.

Leave a Reply